VIDEO Gospodari bošnjačkih prstenova i minđuva - HALIDA Izetbegović skupljala ZLATO i NOVAC po Turskoj bez EVIDENCIJE
Srijeda, 05 Lipanj 2013 08:10   

photo screenshot TV Alfa/ Halida Izetbegović

Ono što je posebna misterija za javnost jeste to gdje su milijarde pomoći završile. Također, ne zna se ko je i prema čijem ovlaštenju novac i ostalu pomoć prikupljao.  

VIDEO

Niko u BiH, kako je navedeno u sinoćnjem filmu, ne zna koliko je tačno donatorskog novca stiglo u zemlju u toku rata.  Na prikazanoj donatorskoj večeri, koja je održana u Turskoj, sakupljen je veliki, ali neutvrđeni iznos novca, te velika vrijednost u zlatu, a kako se može zaključiti iz video materijala, predat je porodici Izetbegović, te osobama koje su bile u pratnju.Na šokantnim snimcima koje je objavila ova televizija prikazano je prikupljanje novca, nakita, i drugih vrijednosti za pomoć odbrani BiH, a koje je snimila je jedna lokalna turska televizija. Televizija "Alfa" je emitirala specijalni 19-minutni film o prikupljanju donatorskih sredstava tokom agresije na BiH pod nazivom "Gospodari bošnjačkih prstenova". 


Pogledajte

 Televizija "Alfa" je emitirala specijalni 19-minutni film o prikupljanju donatorskih sredstava tokom agresije na BiH pod nazivom "Gospodari bošnjačkih prstenova".

 Na šokantnim snimcima koje je objavila ova televizija prikazano je prikupljanje novca, nakita, i drugih vrijednosti za pomoć odbrani BiH, a koje je snimila je jedna lokalna turska televizija.

Na prikazanoj donatorskoj večeri, koja je održana u Turskoj, sakupljen je veliki, ali neutvrđeni iznos novca, te velika vrijednost u zlatu, a kako se može zaključiti iz video materijala, predat je porodici Izetbegović, te osobama koje su bile u pratnju.

Niko u BiH, kako je navedeno u sinoćnjem filmu, ne zna koliko je tačno donatorskog novca stiglo u zemlju u toku rata.

Također, ne zna se ko je i prema čijem ovlaštenju novac i ostalu pomoć prikupljao.

Ono što je posebna misterija za javnost jeste to gdje su milijarde pomoći završile. avaz.ba

 

Dodaj komentar

Vaši komentari veoma su važni. Nećemo tolerirati uvredljive, neprimjerene, bezobrazne, prijeteće ili na drugi način neprimjerene komentare. Također nećemo tolerirati govor mržnje, nacionalno, rasno ni političko vrijeđanje te vrijeđanje na drugima osnovama. Kad budemo smatrali potrebnim, uklonit ćemo takve komentare.

Sigurnosni kod
Osvježi

> LOGIN

> ONLINE

Trenutno aktivnih Gostiju: 16